Proizvodi

UV dezinfikatori

UV dezinfikatori prostora i ljudi.

Dezinfikator prostora  se postavlja u poslovne ili privatne prostorije i na taj način dezinficira cijeli prostor od bakterija i virusa kao i Covid 19.

Dezinfikator ljudi se postavlja u javne ili privatne prostore a služi za dezinfekciju cijele ljudske figure.

Upute za upotrebu se mogu dobiti od proizvođača Z & R doo

Tel 099 2534 264

 

Daljinski upravljači za garažna vrata

Bez problema Vam možemo napraviti kopije Vaših daljinskih upravljača, a ako se kopije ne mogu napraviti onda čak izlazimo i na teren, i tako zamjenskim daljinskim upravljačem prijavljujemo code na Vaša garažna vrata kako bi imali još koji daljinski uz taj Vaš već postojeći.

Važno je napomenuti, da kod prijavljivanja coda novog daljinskog na zajednička garažna vrata, morate imati suglasnost predstavnika stanara objekta ili zgrade gdje se prijavljuje novi daljinski, kako ne bi došlo do zloupotrebe kopiranja ili neugodnosti zbog neobavještavanja istog.

Obratite nam se s punim povjerenjem za više informacija putem telefona ili emaila.

Elektromaterijal

Firma Z & R se uspješno već dugi niz godina bavi proizvodnjom raznih elektroničkih sklopova i uređaja. U zadnje vrijeme smo povećali proizvodnju i proširili se na tržištu sa visokokvalitetnim sklopovima i uređajima kao što su LUXOMATI i REGULATORI RASVJETE.

Luxomate proizvodimo u tri inačice pod nazivom Luxomat ZR3, Luxomat ZR4 i Luxomat ZR5. Luxomat je uređaj koji uključuje rasvjetno tijelo, reklamu ili neki drugi uređaj u sumrak, a gasi ga ujutro sa pojavom prvog danjeg svijetla. Ovaj uređaj smo razvili u dvije inačice i to sa maksimalnim opterećenje od 8A ili 16A.

Isto tako po potrebi možemo proizvesti Luxomat sa većim maksimalnim opterećenjem kako bi se izbjegla dodatna kupovina sklopnika koji bi ulljučivao još veće potrošače.

Regulatror svijetla je uređaj koji regulira jačinu svijetla kod obične, halogene i led rasvijete. Za sada proizvodimo modularne uklopne sisteme za sve vodeće firme kao što su Vimar, Gewiss, Ave , Bticino, Legrand, Tem.

Bilo koji naš regulator, koji ugradite pružit će vam zadovoljstvo i ugodu u vašem domu, poslovnom prostoru ili u nekom drugom prostoru u kojem želite imati ugodniju reguliranu jačinu rasvjete. Regulatore svijetla proizvodimo više inačica: RS1 230V, RS2 12V DC, Eksterni regulator RS1 2KW, RS1-S 230V 2 KW Mi vam samo dajemo garanciju da će svi naši uređaji koje proizvodimo raditi najmanje duplo bolje i duže od svih ostalih koji se trenutno mogu naći na našem a tako i na stranom tržištu.

Sve detaljnije informacije o našim uređajima možete pronaći u rubrici o proizvodnji. Ovdje još samo želimo napomenuti, ukoliko imate potrebe za nekim elektroničkim uređajem ili sklopom koji se ne može nabaviti na tržištu, mi ćemo ga za vas osmisliti i proizvesti. Iza nas je dugogodišnje iskustvo i tisuće zadovoljnih korisnika naših proizvoda.