O nama

Firma Z & R se uspješno već dugi niz godina bavi proizvodnjom raznih elektroničkih sklopova i uređaja. U zadnje vrijeme smo povećali proizvodnju i proširili se na tržištu sa visokokvalitetnim sklopovima i uređajima kao što su LUXOMATI i REGULATORI RASVJETE.

Luxomate proizvodimo u četiri inačice pod nazivom Luxomat 3, Luxomat 4 i Luxomat 5 i Luxomat 6. Luxomat je uređaj koji uključuje rasvjetno tijelo, reklamu ili neki drugi uređaj u sumrak, a gasi ga ujutro sa pojavom prvog danjeg svijetla. Ovaj uređaj smo razvili u dvije inačice i to sa maksimalnim opterećenje od 8A ili 16A.

Isto tako po potrebi možemo proizvesti Luxomat sa većim maksimalnim opterećenjem kako bi se izbjegla dodatna kupovina sklopnika koji bi ulljučivao još veće potrošače.

Naša priča

S Vama od  1994

Regulatror svijetla je uređaj koji regulira jačinu svijetla kod obične, halogene i led rasvijete. Za sada proizvodimo modularne uklopne sisteme za sve vodeće firme kao što su Vimar, Gewiss, Ave , Bticino, Legrand, Tem.

Bilo koji naš regulator, koji ugradite pružit će vam zadovoljstvo i ugodu u vašem domu, poslovnom prostoru ili u nekom drugom prostoru u kojem želite imati ugodniju reguliranu jačinu rasvjete. Regulatore svijetla proizvodimo više inačica: RS1 230V, RS2 12V DC, Eksterni regulator RS1 2KW, RS1-S 230V 2 KW Mi vam samo dajemo garanciju da će svi naši uređaji koje proizvodimo raditi najmanje duplo bolje i duže od svih ostalih koji se trenutno mogu naći na našem a tako i na stranom tržištu.

Sve detaljnije informacije o našim uređajima možete pronaći u rubrici o proizvodnji. Ovdje još samo želimo napomenuti, ukoliko imate potrebe za nekim elektroničkim uređajem ili sklopom koji se ne može nabaviti na tržištu, mi ćemo ga za vas osmisliti i proizvesti. Iza nas je dugogodišnje iskustvo i tisuće zadovoljnih korisnika naših proizvoda.