Daljinski za garažna vrata, rampe i klizne ograde

Često puta ste se zapitali kako riješiti problem oko nabavke novog daljinskog za garažna vrata, rampu ili kliznu ogradu. U većini slučajeva, firme koje su to postavljale više ne rade ili su Vam dali samo jedan ili dva daljnska upravljača za otvaranje, a Vaša potreba za njima je veća od toga. Da bi ste se riješili glavobolje oko ovog problem, tu smo mi da vam pomognemo.

Daljinski za garažna vrata, rampe i klizne ograde

 Bez problema Vam možemo napraviti kopije Vaših daljinskih upravljača, a ako se kopije ne mogu napraviti onda čak izlazimo i na teren, i tako zamjenskim daljinskim upravljačem prijavljujemo code na Vaša garažna vrata kako bi imali još koji daljinski uz taj Vaš već postojeći.

Važno je napomenuti, da kod prijavljivanja coda novog daljinskog na zajednička garažna vrata, morate imati suglasnost predstavnika stanara objekta ili zgrade gdje se prijavljuje novi daljinski, kako ne bi došlo do zloupotrebe kopiranja ili neugodnosti zbog neobavještavanja istog.

Na kraju još da napomenemo da možemo izvršiti proširenja baznih stanica za prijem veće količine codova daljinskih upravljača, a isto tako ugraditi i nove prijemnike koji će proširiti ili zamjeniti Vaš stari osobni sistem.

Servisiramo renomirane proizvode svih poznatijih svjetskih proizvođača elektroničke opreme, uređaja, a isto tako i profesionalnih uređaja za industrijsku proizvodnju. Od sada u našoj ponudi imamo i daljinske upravljače za garažna vrata”, naglašavaju iz tvrtke Z&R doo, koja se bavi servisiranjem raznih elektroničkih uređaja.